Nederlands English Dintek

Nieuws

Techbench Termination Kit

20-12-17

De DINTEK TechBench heeft een gouden award behaald bij de 3e, jaarlijkse Cabling installation & maintenance innovators awards 2017 in Las Vegas. De winnaars van de gouden award hebben laten zien dat het gebruik van hun product vele voordelen biedt ten opzichte van eerdere of andere producten en methoden.

Momenteel zijn er 2 methoden die het meest populair zijn om koper- of glasvezelbekabeling af te monteren in een 19" patchkast. Meestal worden de patchpalen alvast gemonteerd in de patchkast en wordt daarna vanaf de achterzijde de kabel afgemonteerd. Of men leidt extra kabel naar de voorzijde van de patchkast zodat aansluitingen buiten de kast worden afgemonteerd. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van een geïmproviseerde tafel die voor de patchkast wordt geplaatst. Het nadeel hiervan is dat er vaak onvoldoende werkruimte is voor een geïmproviseerde tafel. En bij de tweede methode moet de extra lengte van de bekabeling na afloop met de nodige moeite weggewerkt worden, vooral als de patchkast aan de wand is gemonteerd.

Met de TECHBENCH bevestigd de installateur eenvoudig zijn werkplek aan de voorzijde van de patchkast. Hierdoor is het niet meer nodig om extra lange bekabeling te gebruiken en wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare werkruimte. Zodra alle bevestigingen zijn gemaakt, plaatst de installateur de TECHBENCH eenvoudig een niveau lager om het volgende patchpaneel af te monteren.

Klik hier voor meer informatie over de DINTEK Tech Bench.
Klik hier voor meer informatie over de Cabling installation & maintenance innovators awards 2017.